Unieke stationary voor je aankondiging

Krijgen jullie gezinsuitbreiding? Stap je in het huwelijksbootje met de állerliefste? Heb je iets groots te vieren of te melden?

Een persoonlijk en uniek ontwerp zorgt ervoor dat je kaartje of uitnodinging écht bij je past.

We gaan trouwen

Wat fijn dat jullie de liefde gevonden hebben! Jullie hebben genoeg te plannen, dus ik neem graag alle stationary voor jullie uit handen. Save-the-dates, uitnodigingen, plaatskaartjes, menukaarten, bedankkaartjes, maak het zo gek als je wilt. Uiteraard alles in een uniforme stijl die past bij jullie en jullie bruiloft.

We krijgen een kindje

Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding! Dat moet natuurlijk op een mooie manier aangekondigd worden. Ik maak persoonlijke ontwerpen voor geboortekaartjes die lief, kleurrijk en vrolijk zijn.

Feestje!

Er is zóveel te vieren! Van verjaardag tot 50-jarig huwelijk tot een knallend afstudeerfeest: jouw feest – en dus je uitnodiging – verdient persoonlijke aandacht.

Ik heb een aankondiging

Verhuizen, lange reizen, samenwonen, uitbreiding of juist verlies in de familie. Er zijn zóveel grote momenten in het leven die je niet alleen maar in een post op social media wilt delen, maar met een kaartje op de deurmat kenbaar wilt maken.

Interesse?

Wil je een ontwerp of tekening van mijn hand? Neem dan snel contact op!