Illustratie & ontwerp voor je bedrijf

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dankzij mijn brede kennis en vaardigheden en achtergrond in design en ondernemen kan ik méér bieden dan enkel mooie tekeningen.

Editorial illustratie

Heb je nog een illustratie nodig voor bij je artikel of blog? Ennuh… het liefst zo snel mogelijk? Dan gaan we dat regelen! We houden korte lijntjes met elkaar zodat je altijd op de hoogte bent van het proces en wanneer je mijn werk kan verwachten.

Illustratieve branding en huisstijl

Toe aan een nieuwe, frisse look? Ik ga graag met je om tafel zitten om jouw bedrijfsidentiteit te doorgronden en visueel leven in te blazen met een mooi logo, een treffende huisstijl en een illustratiestijl die hier perfect bij past.

Webillustratie

Handgemaakte illustraties op je website geven nét even dat beetje meer context, uitleg of charme. Door mijn achtergrond in web design begrijp ik hoe illustratie op het web werkt. Iconen voor je product? Een mooie coverafbeelding die er op alle formaten scherm goed uit ziet? Knallende onboarding afbeeldingen, een grappige 404 afbeelding of subtiele empty states? Zeg het maar!

Karakterontwerp

Een karacter, of serie karakters, kan helpen jouw doelgroep aansluiting te vinden bij wat je bedrijf te bieden heeft. Mens, dier, object of complete fantasie – door een wereld te creëren brengen we je merk/bedrijf tot leven en vertellen we een verhaal.

Samenwerken?

Ben ik een goede match voor je project? Neem dan snel contact op!