Over mij

Ik ben Emma Hastjarjanto, een freelance illustrator en grafisch ontwerper uit Geldermalsen. Ik help bedrijven met het ontwikkelen van een unieke identiteit die past bij de visie en strategie. Daarnaast illustreer ik stationary producten, schilder ik muren en maak ik tekeningen/schilderijen in opdracht.

Thema’s die ik belangrijk vind zijn dingen als het kleine geluk, mentale en fysieke gezondheid, dier- en planeetvriendelijkheid en lekker (vegetarisch) eten. Dit komt ook terug in mijn werk.

Socials
Facebook
Instagram


Illustratie voor je merk en bedrijf

Met een diploma in Digitale Media en Communicatie ben ik een ware duizendpoot. Naast tekenen heb ik ook kennis van bedrijfskunde, marketing en merkontwikkeling. Die kennis toepassen in het werk dat ik maak, zorgt dat er een goede aansluiting is tussen wat ik maak en wie het bedrijf is.

Illustratie voor ICT toepassingen

Ook in de ICT heb ik mijn handen vuil gemaakt: Ik kan dus ook illustraties maken voor je software producten of je website. Door het toepassen van een visual language en jullie stijlgids in het achterhoofd zorg ik dat de illustraties naadloos overgaan in je huisstijl, je content en je applicatie. Een set iconen, emptystates of een mooie hero banner die op elk formaat scherm werkt: geen probleem!

Stationary & wandtekeningen

Al mijn hele leven ben ik gek op pennen, notitieblokjes, mooie kaarten en stickers. Het is niet anders dan logisch dat het begon te kriebelen om dit zelf te ontwerpen. Ik maak vanalles in opdracht, van trouwkaarten en geboortekaartjes tot muurtekeningen in de keuken of de slaapkamer. Daarnaast heb ik producten voor verkoop ontworpen, zodat je ook tegen een zachte prijs een mooi product hebt.

Studio Windstil

Van buiten lijk ik rustig en kalm, maar in mijn hoofd raast het de hele dag door. Als ik teken, komt er rust en orde in mijn gedachtes. In mijn hoofd is het dan even windstil. Vandaar de naam: dit rustige gevoel, puur in het moment, hoop ik ook over te brengen in mijn werk.