We zijn live!

Na jarenlang dromen, plannen en verkennen ben ik trots om Studio Windstil te presenteren. Na de opleiding Digitale Media en Communicatie en 3 jaar ondernemen bij creatief bureau The Dicey Company met mijn partner, is het nu tijd om plaats te maken voor wat ik mijn hele leven al wilde doen: van tekenen mijn werk maken.

Studio Windstil is het resultaat. Ik werk met zowel zakelijke als particuliere klanten, en help ze om hun identiteit of boodschap visueel naar buiten te brengen. Dit kan in allerlei vormen, van een huisstijl tot een wandtekening of -schildering.

De komende tijd zal ik naast klantenwerk bezig zijn producten te ontwerpen. Deze ga ik verkopen op Etsy en websites als Society6. Zo hoop ik mijn stem en stijl naar buiten te brengen op vrolijke blijmakers.

Volg je me op mijn nieuwe avontuur? Bijvoorbeeld op Instagram of Facebook?

Sharing is caring!

Laat een reactie achter